Excite

Katie Price zegt meerdere malen verkracht te zijn geweest

Katie Price heeft verklaard dat ze als jonge vrouw verschillende keren verkracht is. Deze uitingen kwamen na kritiek op haar vriend Alex Reid, die in een film gespeeld zou hebben die verkrachting van de positieve kant bekeek. In haar eigen column in OK! Magazine liet Katie Price los: "Verkrachting is een onderwerp dat me na aan het hart ligt. Ik ben verkracht toen ik jonger was, meer dan eens".

Verder zegt ze nog misselijk te worden van de titels die beweren dat haar vriend of zij voorstander van verkrachting zou zijn. Ook Alex Reid was erg kwaad door de uitlatingen van de pers, hoewel hij wel in de film speelt. Eerder al liet Katie Price weten dat ze sexueel misbruikt was toen ze zes was. Ze zei toen tegen Piers Morgan dat ze in het park aan het spelen was, toen een man haar in de bosjes lokte en aanbood ijs voor haar te kopen als hij haar mocht aanraken.

Hoe het nu precies zit tussen Katie Price en Alex Reid, weet niemand. Zelf beweert ze dat ze een erg sterk koppel zijn. Toch werden er al wat problemen opgemerkt, vooral toen Katie vertelde in een interview dat ze onlangs met een 25-jarige Braziliaan had geslapen. Volgens bronnen zou Alex dit erg serieus hebben opgevat en haar verteld hebben dat hij "niet zoals Peter Andre was en dit niet over zijn kant zou laten gaan".

Afbeelding: Daily Mail

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020