Excite

Katja Schuurman is trots op dikke buik

Voor veel Nederlandse mannen is ze een droomvrouw. De vrouw waarvan we allemaal hoopten dat ze ons buurmeisje zou worden. Katja Schuurman is echter gelukkig getrouwd met Thijs Römer, dus het is een hopeloze droom geworden. Sterker nog, Katja is hoogzwanger en kan elk moment bevallen van een dochter. De actrice wordt nauwlettend in de gaten gehouden door haar gyneacoloog. Ze is namelijk vorige week dinsdag uitgerekend, dus haar buik staat op barsten. Elk moment kan ze bevallen van een dochter, die met zo'n moeder uiteraard wel prachtig moet zijn!

De zwangere Katja is echter heel comfortabel met haar dikke buik. Ze voelt zich heerlijk, soms zo goed dat ze vergeet dat ze zwanger is. Dat gaf ze toe tijdens een interview met het blad LINDA. Ze accentueert haar zwangere buik met strakke hempjes en vrolijke jurkjes. Ze wil namelijk dat iedereen ziet hoe gelukkig zwanger ze is. En we kunnen verklappen, ze heeft inderdaad een grote, mooie, ronde buik. Het lijkt bijna oneerlijk. Katja Schuurman is zelfs schitterend als ze hoogzwanger is en eigenlijk allang had moeten bevallen.

Aan LINDA verklapte Katja Schuurman ook dat ze helemaal klaar is voor de komst van haar eerste kindje. De babykleertjes van haarzelf en haar zusje zijn bijvoorbeeld al die tijd bewaard door haar ouders. Het kind hoeft dus niet naakt over straat. Maar met ouders als Katja en Thijs Römer zal het meisje ook niet verlegen hoeven te zitten om hippe kleertjes, vermoeden wij. Voorlopig zit de baby echter heerlijk in de buik van Katja en wordt er weinig aanstalten gemaakt om te verplaatsen naar de buitenwereld. Snappen wij natuurlijk maar al te goed.

Afbeelding: Flickr, Jon Ovington

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020