Excite

Katja Schuurman slaapgast in Glazen Huis

Katja Schuurman zal de mannen in het Glazen Huis dit jaar met een bezoekje vereren. De actrice wordt ‘slaapgast’, maar als het net zo druk is als in voorgaande jaren, dan zal er van slapen waarschijnlijk weinig terecht komen.

Giel Beelen, één van de dj’s die zich voor zes dagen op laat sluiten in het glazen huis, mocht de eerste slaapgast maandag bekend maken. Katja zal in de nacht van 18 op 19 december in Eindhoven te vinden zijn. Voor de kersverse moeder zal het behoorlijk moeilijk zijn om haar dochter Sammie een nacht te missen, maar aan de andere kant betekent dat ook weer dat ze wat om naar uit te kijken heeft voor als ze weer naar huis mag.

Giel denkt wel dat haar bezoek een succes wordt en dat veel mensen in Eindhoven naar de Markt zullen komen om haar te zien. Birgit, de zus van Katja, bracht al eerder een nacht door in het glazen huis en ook dat bezoek werd goed ontvangen.

Het glazen huis wordt op 18 december afgesloten. De dag voor kerst, op 24 november, mogen de dj’s er weer uit. Tijdens hun verblijf mogen ze niets eten. Dit keer doen Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Zwijnenberg mee. Tijdens de Serious Request actie wordt er van alles gedaan om geld op te halen voor het goede doel. Talloze bekende Nederlanders dragen ook een steentje bij. Onder meer Bløf, Marco Borsato, Alain Clark, Go Back to the Zoo, Guus Meeuwis en Ilse DeLange hebben al een bijdrage beloofd. De opbrengst komt ten goede aan de stille slachtoffers van aids, bijvoorbeeld ouders van gestorven slachtoffers.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018