Excite

Katy Perry "bad voor enorme borsten"

Is Katy Perry wel helemaal normaal? Wat er de laatste tijd over haar in de pers verschijnt doet eerder vermoeden dat ze met een ufo op aarde geland is om jongens op te winden... waar ze waarschijnlijk erg goed in slaagt. Wat Kate Perry namelijk zelf in haar tienerjaren deed, was bidden om later grote borsten te krijgen.

Het stopt echter niet bij bidden om grote borsten. Wat ze ook doet voor elk concert, is een kwartiertje touwtje springen om zich ervan te verzekeren dat haar beha niet zal afvallen tijdens het optreden. Het plezier dat haar fans daar ongetwijfeld aan zouden beleven, gunt ze hen niet.

"Ik herinner me nog zo goed dat ik als 9-jarige bij mijn bed neerknielde om mijn dagelijkse gebeden te doen. Elke dag vroeg ik Hem om borsten, die zo groot waren dat als ik zou gaan liggen, ik mijn voeten niet kon zien", zei Katy Perry in een interview. "Gelukkig heeft Hij dat verzoek ingewilligd."

"Elke keer als ik op een podium moet verschijnen, weet ik dat de pers er ook talrijk aanwezig is. Daarom houd ik me net voor het concert bezig met touwtje springen, terwijl ik mijn kleren al aanheb. Zo weet ik zeker dat alles op zijn plaats zal blijven zitten. Ik zou niet graag hebben dat die twee zelf een show opvoeren", aldus de zangeres van I kissed a girl.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019