Excite

Katy Perry dreigt: minder werk of zwangerschap!

Zangeres Katy Perry heeft haar platenmaatschappij in niet te misverstane bewoordingen aangegeven wat zij van haar huidige werkdruk vindt: als die niet direct wordt aangepast, dan gooit ze haar pil weg en wordt ze gewoon zwanger.

Katy Perry is op het moment druk bezig met de voorbereidingen voor haar nieuwe toer en moet ondertussen ook haar tweede album promoten. Voor de zangeres, die ook nog een heftige relatie heeft met de Britse komiek Russell Brand, is dat wel een beetje veel.

Ze heeft het idee dat de platenmaatschappij maar weinig oog voor haar heeft en heeft ze daarom verteld dat ze haar vooral niet tegen de haren in moeten strijken. Als ze wil, kan ze namelijk onveilige seks hebben en wordt ze misschien wel zwanger. Dan zal de platenmaatschappij wel om haar schema heen moeten werken.

Voorlopig is het echter nog niet zo ver en belooft ze haar fans in ieder geval dat haar volgende toer nog spannender wordt dan de laatste.

Het is niet verwonderlijk dat Katy Perry op haar strepen gaat staan: ze heeft het niet alleen druk met haar toer en nieuwe album, maar is ondertussen ook nog bezig met het organiseren van haar huwelijk. Afgelopen week gaven de twee nog aan dat het voor hen liefde op het eerste gezicht was. Met name Brand was helemaal ondersteboven van de Amerikaanse beauty. De twee zijn sinds oktober vorig jaar samen.

Afbeelding: Flickr account José Goulão

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020