Excite

Katy Perry en John Mayer alweer uit elkaar

Womaniser John Mayer heeft zangeres Katy Perry alweer gedumpt. Dat weet het tijdschrift US Weekly. John Mayer zou zijn leven gebeterd hebben na de afgelopen jaren als vrouwenversierder bekend te hebben gestaan. De twee waren sinds enkele maanden aan het daten.

Daten

De 27-jarige zangeres en de 34-jarige singer-songwriter werden op 19 juni voor het eerst intiem gespot in Hollywood. Tijdens een feestje in Beverly Hills op 4 augustus waren de twee volgens een aanwezige “volledig in elkaar verstrengeld.” Katy werd ook al meerdere keren gespot terwijl ze het huis van John Mayer in de ochtend verliet.

Gespeeld met gevoelens

Volgens een bron heeft John Mayer echt met de gevoelens gespeeld van de pas gescheiden Katy. “Ze heeft hem heel lang afgewezen, maar hij beloofde haar dat hij veranderd was. Uiteindelijk gaf ze toe en werd ze dolverliefd. En toen heeft hij haar gedumpt.”

Ontgoocheld

Katy probeert sterk te blijven, maar de bron zegt dat ze wel degelijk geraakt is door de plotselinge ommekeer van John Mayer. “Katy is behoorlijk ontgoocheld,” zegt de insider. Een andere bron verklaart: “Ze wil het laten lijken alsof het allemaal niet serieus was met John, maar ze voelt zich wel degelijk gekwetst.”

Bezorgde vrienden

John Mayer brak voor Katy Perry al de harten van Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Kim Kardashian en Taylor Swift. Vrienden van Katy waarschuwden haar al eerder voor het gedrag van John Mayer. Ze waren bang dat hij een slechte invloed zou hebben op de zangeres. Zelfs Katy’s ex Russel Brand uitte zijn bezorgdheid over de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020