Excite

Katy Perry fans houden niet van Justin Bieber

Katy Perry is ook geraakt door Bieber fever, maar haar fans hebben daar helemaal geen last kwam. Daar kwam de zangeres achter toen ze serieus de suggestie opperde om een van de nummers van Justin uit te voeren tijdens haar uitverkochte concert op vrijdag.

De reactie van het publiek liet niet lang op zich wachten: ze werd volledig uitgejouwd. Voor de zangeres was dit even schrikken, want de meeste mensen lijken toch echt dol te zijn op het kindsterretje. Bovendien heeft Katy er zelf nooit een geheim van gemaakt dat ze graag naar Justin luistert. Ze vertelde het publiek dat dan ook en liet hen bovendien weten dat Justin eigenlijk de door haar en Russell geadopteerde zoon was.

Katy liet zich sowieso niet afschrikken en maakte er nog een leuke avond van. Ook trakteerde ze tien van haar dansers na het optreden nog op een leuke avond uit, waarbij de liters Dom Pérignon flink vloeiden.

Katy kreeg de laatste tijd al een paar minder leuke dingen over zich heen. Zo blijkt dat haar moeder een boek wil schrijven over haar beroemde dochter en had ze ook last van een stalker. Die is inmiddels gelukkig opgepakt door de politie. De zangeres is op het moment bezig met een grote toer door Europa en treedt in veel uitverkochte gelegenheden op.

Afbeelding: Flickr account samborowski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020