Excite

Katy Perry in The Simpsons, te sexy voor Sesamstraat

Nadat Katy Perry’s optreden met Elmo te sexy bleek te zijn voor Sesamstraat, slaat de actrice subtiel terug met een optreden in The Simpsons. De poppen van The Simpsons willen de I Kissed A Girl-zangeres vooral laten weten dat zij nog wel achter haar staan.

Op internet verscheen onlangs een filmpje van Katy met Elmo, waarbij ze samen haar hit Hot N Cold zongen. In dat filmpje heeft Perry een behoorlijk laag uitgesneden jurkje aan, zoals we inmiddels van haar gewend zijn. Ouders hebben hier echter massaal boos op gereageerd, waardoor de bazen van Sesamstraat hebben besloten dit filmpje niet op TV uit te zenden. Volgens één van de moeders kreeg haar zoontje spontaan zin in melk, na het zoen van de (bijna) blote boezem van Katy Perry.

Bij The Simpsons is Katy wel van harte welkom en daar zal ze in een speciale aflevering ook gewoon zichzelf spelen. Ze wordt dan het vriendinnetje van Moe, de wat knorrige barman uit de serie. Ook Martha Stewart krijgt een rol in deze aflevering.

Katy heeft overigens ook nog op geheel eigen wijze haar ongenoegen geuit over de actie van Sesamstraat. In Saturday Night Live verscheen ze zaterdagavond in een nogal laag uitgesneden truitje met het gezicht van Elmo erop. Zelfs de presentatrices van het programma waren onder de indruk van Katy’s boezem; van een interview kwam het niet meer.


Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021