Excite

Katy Perry nieuwe liefde van Russell Brand!

De populaire – maar niet bijzonder aantrekkelijke – komiek Russell Brand is er weer in geslaagd om een knappe dame aan de haak te slaan. Dit keer is Katy Perry de gelukkige. Katy zou helemaal stapelgek zijn op Russell en de twee hebben zelfs samen een romantische vakantie in Thailand gevierd.

Katy Perry, die onlangs brak met haar vriend Travis McCoy, en Russell werden eerder al zoenend gesignaleerd bij de MTV Video Music Awards. Om zijn vlam te imponeren scheef Russell vervolgens een gedicht, met daarbij het dringende verzoek om hem toch vooral een gedicht terug te sturen. Katy schreef daarop ‘gedicht’ op haar borst, maakte hier een foto van en stuurde dit terug.

Daarmee werd de liefde tussen de twee bezegeld en Russell vroeg haar toen mee op een reis naar Thailand. Of de relatie lang stand gaat houden, blijft nog even de vraag. Katy staat er wel om bekend dat ze relaties serieus neemt en niet voor kortstondige affaires gaat, terwijl Russell eigenlijk het tegenovergestelde imago heeft.

Hij lijkt er vooral een sport van te maken om met zo veel mogelijk vrouwen het bed te delen. Eerder belde hij zelfs de vader van zijn ex-geliefde op – en die vader was niemand minder dan Andrew Sachs uit Fawlty Towers – en sprak hij uitgebreid in op zijn antwoordapparaat wat hij allemaal met zijn dochter gedaan had. Die actie leverde hem overigens wel een schorsing op van de BBC.

Hoewel Katy op de hoogte is van zijn reputatie, is ze zo verliefd op hem, dat ze het toch wil proberen.

Afbeelding: Flickr account samborowski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020