Excite

Katy Perry 'ontvriendt' Russel Brand

Katy Perry en Russel Brand zijn nog geen maand uit elkaar, maar de zangeres heeft nu al geen zin meer om van zijn leven op de hoogte te blijven. Ze heeft hem verwijderd van haar Twitter. Russel Brand heeft minder wrok, hij volgt Perry nog wel op de sociale media.

Weinig activiteit

Katy Perry en Russel Brand hebben in de eerste weken na hun scheiding begin januari weinig contact gehouden met hun fans via Twitter. Nu er enkele grote shows van Perry zijn in Indonesië, twittert ze weer vaker. Het lijkt erop dat ze door middel van haar werk het verdriet rond de scheiding probeert te verwerken. Bij Russel Brand is er al sinds 5 januari radiostilte op Twitter.

Russel schrijft een boek

De Britse comedian Russel Brand heeft via de media laten weten dat hij van plan is een boek te schrijven over het 14 maanden durende huwelijk met Katy Perry. Ondanks de korte duur van het huwelijk zegt Brand dat er voldoende sappige verhalen zijn om de lezers mee te vermaken. Verschillende bronnen hebben verteld dat Katy woedend is om het plan van haar ex-man. "Katy voelt zich beledigd en ze vindt dat hij haar slecht behandelt. Ze zal hem dit nooit vergeven. Nooit. Ze vindt het walgelijk."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019