Excite

Katy Perry regelde eigen seksuele voorlichting

Katy Perry heeft vroeger geen seksuele voorlichting gehad. De zangeres regelde dit zelf, door een voorlichtingskliniek te bezoeken. Naar eigen zeggen zou ze helemaal geen jeugd hebben gehad en lazen haar ouders haar niets anders voor dan de Bijbel.

Tijdens een openhartig interview met Vanity Fair vertelt de zangeres – die inmiddels al even getrouwd is met komiek Russell Brand – over haar jeugd. Katy groeide op in een streng gelovig gezin. Haar vader is dominee en haar moeder werkte veel mee aan de diensten van Katy’s vader. In het gezin was het woord ‘duivel’ verboden en ook het luisteren naar internationale muziek werd niet op prijs gesteld.

Seksuele voorlichting was iets waar de ouders van Katy het niet zo op hadden, daarom bezocht Katy op eigen initiatief de kliniek Planned Parenthood. Hoewel ze nog steeds achter die keuze staat, voelde ze zich op dat moment wel heel erg schuldig en was ze als de dood dat haar ouders erachter zouden komen.

Inmiddels is de zangeres wel redelijk over haar moeilijke jeugd heen en ziet ze dat haar ouders eigenlijk ook samen met haar zijn opgegroeid. Wrok koestert ze niet en ze is blij dat haar ouders achter haar carrière staan en blij zijn met het succes dat Katy heeft. Op haar beurt probeert ze haar ouders ook te accepteren en respecteren zoals ze zijn.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020