Excite

Katy Perry showt zelfde tattoo als verloofde

Langzamerhand begint het steeds duidelijker te worden dat Russell Brand behoorlijk wat invloed heeft op zijn vriendin Katy Perry. Haar kledingstijl neigt steeds meer naar kinky en tijdens een recent optreden werd ze bovendien gespot met dezelfde tattoo als haar verloofde gespot.

Aan het begin van haar carrière liet Katy Perry zich vooral zien in meisjesachtige jurken, die niet zouden misstaan op een prom. Nu ze negen maanden samen is met Russell Brand, kleedt ze zich steeds vaker in superstrakke jurkjes, bij voorkeur gemaakt van PVC. Voor Brand zal dit geweldig zijn: eerder versleet hij vriendinnen aan de lopende band. Monogaam zijn zal wat inspanning kosten.

De tatoeage van Russell konden we deze maand al zien op de cover van Rolling Stone magazine. Daar was in Sanksriet ‘Anuugacchati Pravaha’ te lezen, oftewel, Go With The Flow. De tatoeage is aan de binnenkant van zijn rechterarm geplaatst.

Tijdens een optreden op Times Square bleek dat Katy Perry dezelfde tatoeage op dezelfde plek had laten zetten. Ze trad toen op ter gelegenheid van de lancering van de Volkswagen 2011 Jetta en zong daarbij onder meer haar nummer California Gurls. Zij heeft al een aantal andere tatoeages, waaronder eentje met een kleine aardbei.

Of de twee de tatoeage samen hebben laten zetten, is niet duidelijk. Wel is dit de eerste keer dat de tatoeage bij Perry gespot is, terwijl die toch regelmatig met blote armen te zien is.

Afbeelding: Flickr account xploitme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021