Excite

Katy Perry spreekt stem van Smurfin in

In de zomer komt er een nieuwe animatiefilm van de smurfen. In dit avontuur komen de Smurfen in de stad New York terecht. De stem van de Smurfin wordt ingesproken door zangeres Katy Perry. Katy geeft aan dat ze dit een erg leuke klus vond om te doen. Ze voelt zichzelf al vaak als een stripfiguurtje, dus ze vond Smurfin een gepaste rol. Het is voor Katy Perry het filmdebuut. Maar het is niet de eerste keer dat ze heeft geacteerd. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook al in How I met your mother gespeeld.

The Smurfs speelt zich dus af in New York. Het is een animatiefilm, in combinatie met normale filmbeelden. De film wordt geacteerd door Raja Gosnell. Alan Cumming zal de stem van Grote Smurf doen en George Lopez is Moppersmurf. De Smurfen bestaan al ruim 50 jaar en zijn nog steeds enorm geliefd bij veel mensen. Er zijn talloze strips van gemaakt en ook veel tekenfilmseries.

Katy Perry is doorgebroken met het nummer ‘I kissed a girl’, waar meteen veel ophef over kwam. Dit was voor Katy alleen maar goede promotie, want ze werd wereldwijd bekend. Later kwamen er nog andere grote hits, zoals ‘California girls’ en Fireworks’. Ook heeft ze al verschillende prijzen gewonnen voor haar nummers.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020