Excite

Katy Perry wil kind adopteren

Katy Perry en Russell Brand zien het wel zitten om een kindje te adopteren. Ze willen het liefst een kind uit India. Het stel is al enige tijd samen en zien het wel zitten om een nieuwe stap te maken. Toch is vooral Russell nog best onzeker. Hij heeft een wild verleden achter de rug met veel alcohol- en drugsgebruik. Ook is hij meermaals betrokken geraakt bij een seksschandaal. Omdat Russell erg bang is dat een kind van zijn genen ook in dit soort problemen wil komen, lijkt een adoptie hen wel iets.

Katy Perry denkt dat Russell erg hard is voor zichzelf. Ondanks dat ziet ze het wel zitten om een kindje te adopteren. Zij vindt India een geschikt land om een kind vandaan te halen. Ze is verliefd geworden op de kinderen die ze er zag toen ze in oktober is getrouwd. Wanneer en of er werkelijk een adoptiekindje komt, is nog niet duidelijk.

Katy Perry is wereldberoemd met de vele hits die ze heeft gescoord. Ze brak door met het nummer ‘I kissed a girl’. Met dit nummer bezorgde ze veel ophef, voornamelijk in Amerika. Dit kwam door de tekst van het liedje en de boodschap die erin verwerkt zit. Nog steeds scoort Katy Perry hit na hit. Op 23 oktober 2010 is Katy Perry getrouwd met Russell Brand, een komiek en columnist die vooral in Amerika erg bekend is.

Afbeelding: Flickr account jeff denburg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021