Excite

Katy Perry wordt partycrasher op koninklijke bruiloft

Katy Perry is inmiddels een grote ster, maar dat betekent niet dat ze overal uitgenodigd wordt. Zo heeft ze geen uitnodiging gehad voor het bruiloftsfeest van prins William en Kate Middleton, dus heeft ze besloten om eens de rol van partycrasher te spelen: ze gaat toch.

De 26-jarige zangeres voelt zich dankzij haar huwelijk met de Britse komiek Russell Brand best wel verbonden met het Britse koningshuis en is bovendien niet vies van een feestje. Ze is dan ook vastbesloten om het partijtje op 29 april niet aan haar neus voorbij te laten gaan. Tijdens een interview vertelde ze dat ze zeker als ongenode gast naar Westminster Abbey zou gaan.

Tijdens dat interview vertelde ze ook over haar voorliefde voor het Britse koningshuis en haar liefde voor de monarchie in het algemeen. Ze kijkt naar eigen zeggen naar al het nieuws over het koningshuis, samen met echtgenoot Russell. De twee bezochten onlangs nog Windsor Catsle en willen de Tower of Londen nog een keer bezoeken. Films en documentaires over het koningshuis staan in huize Brand-Perry garant voor een avondje plezier.

Overigens weerhoudt dat Russell er niet van om grapjes te maken over het koningshuis. Vlak nadat William en Kate aankondigden te gaan trouwen, gaf hij een korte uitleg over het Britse koningshuis en haar functie: "Dit zijn de aristocraten die hun geslachtsdelen tegen elkaar willen ketsen, maar voor de vorm nog dure juwelen uitwisselen."

Afbeelding: Flickr account alexlovesmiley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020