Excite

Keanu Reeves zegt nee tegen Akira

De filmproducenten van Akira hadden hun hoop gevestigd op Keanu Reeves. Warner Bros had de acteur zelfs al gevraagd of hij interesse had in de hoofdrol. Helaas zullen ze het moeten doen zonder de acteur. Keanu Reeves heeft aangeven geen interesse in de rol te hebben. Reeves is niet de eerste acteur die heeft geweigerd. Ook Brad Pitt, James Franco en Ryan Gosling hebben nee gezegd. Wie nu wel de acteur wordt die de hoofdrol gaat vertolken, is nog helemaal niet duidelijk.

De film Akira heeft nog meer tegenslagen gehad. Zo is de pre-visualisatie stopgezet en hebben de makers het grootste gedeelte van de mensen eruit gegooid die hierbij hoorden. Zal het nog wel goed komen met de verfilming vanAkira? Volgens de makers is er helemaal niets om zorgen om te maken en zal de film er gewoon komen.

Akira is een mangaserie van zes delen. Het is de bedoeling dat er twee films komen van deze serie. De serie speelt zich af in Tokio, waar een heftige explosie is geweest. Het is 2030 en de stad is volledig herbouwd. Het verhaal speelt zich af rond een motorbende. Wanneer de verfilming zal komen van Akira is nog onduidelijk. Fans kunnen haast niet wachten tot ze de film kunnen bekijken. Maar ja.. dan moet er eerst een acteur worden gevonden die de hoofdrol wil spelen.

Afbeelding: Flickr account simikester

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019