Excite

Keira Knightley gaat vrouw Robert Pattinson spelen

Robert Pattinson, vooral bekend van zijn rol als vampier Edward in de Twilight-trilogie, zal even moeten wennen: binnenkort staat hij niet meer tegenover Kirsten Stewart, maar Keira Knightley. De twee Engelse acteurs krijgen namelijk een hoofdrol in een nieuwe film.

De film gaat Cosmopolis heten en wordt gemaakt naar het boek van Don DeLillo. Het verhaal gaat over een multimiljonair die zijn fortuin in een dag tijd kwijt raakt. Pattinson krijgt de rol van multimiljonair, terwijl Knightley zijn vrouw gaat spelen. In de eerste instantie zouden Marion Cotillard en Colin Farrell de hoofdrollen uit het verhaal op zich nemen, maar zij bedachten zich en stapten allebei uit het project.

Naar verwachting wordt in mei met de opnames gestart. Voor Keira Knightley zal dit een welkome afleiding zijn: zij verbrak onlangs haar lange relatie met vriend Rupert Friend. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Pride and Prejudice, naar het gelijknamige boek van Jane Austen. Deze maand werd ook bekend dat Knightley samen met Anne Hathaway en Jessica Biel in de race is voor een vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe Batman-film, The Dark Knight Rises. Ook voor die film beginnen de opnames in mei. The Dark Knight Rises moet dan in 2012 in de bioscoop verschijnen.

Afbeelding: Flickr account chloe004

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020