Excite

Keisha gedwongen Sugababes te verlaten

De laatste oorspronkelijke Sugababe maakt vanaf vandaag geen deel meer uit van de populaire meidenband. Volgens Keisha was dit niet haar eigen beslissing, maar is ze er door de andere meiden toe gedwongen. Eerder gingen al geruchten dat Keisha totaal niet op kon schieten met de andere meiden.

Haar plaats zal worden ingenomen door Jade Ewen, de zangeres die dit jaar het Verenigd Koninkrijk heeft vertegenwoordigd bij het Eurovisie songfestival. Jade had net haar eigen single uitgebracht, maar toch weerhield dit haar platenmaatschappij er niet van om haar contract af te laten lopen.

De afgelopen week gingen er al geruchten dat Amelle uit de populaire band zou stappen. Zij zou maar geen klik met Keisha kunnen vinden en dat was voor haar reden om op te stappen. Dit gerucht werd versterkt door het feit dat Amelle niet kwam opdagen voor een optreden van het trio, waardoor Heidi Range en Keisha noodgedwongen samen moesten optreden.

Toch geeft Keisha zelf aan dat er totaal geen sprake is van ruzie of pesten. Volgens haar is het niet haar keuze om uit de groep te stappen, maar voelt ze wel dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze heeft elf jaar deel uitgemaakt van de band en gaat nu – met hetzelfde platenlabel – door met haar eigen solocarrière. Daarnaast geeft ze aan dat ze de meiden zal blijven steunen en dat ze zich ook altijd gesteund heeft gevoeld door hen. Als de meiden echt ruzie hadden, dan blijft het nog even de vraag waarover!

Afbeelding: PA

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020