Excite

Kelly Rowland op verjaardagsfeestje Yolanthe

Yolanthe Cabau-van Kasbergen leeft het leven. Al eerder had ze een intieme relatie met Jan Smit, maar die werd gedumpt zodra er een nog rijkere kandidaat werd gevonden in Wesley Sneijder. En dat bleek een hele goede keus te zijn geweest, want zaterdag verzorgde Wesley een wel heel spectaculair verjaardagsfeestje voor Yolanthe. Klapper van de avond was het optreden van Kelly Rowland. Locatie van het festijn was overigens wel Nieuwegein, dat dan weer wel.

Yolanthe’s 26ste verjaardag werd dus opgeluisterd door Kelly Rowland, die samen met superster Beyoncé jarenlang in de succesvolle meidengroep Destiny’s Child zat. Hoewel de carrière van Kelly iets minder aansprekend is dan van haar meer succesvolle vriendin, mag dat de pret en waarschijnlijk ook de prijs niet drukken. Naast dat ze ongetwijfeld een riante vergoeding toucheerde voor haar optreden gingen er ook nog eens twaalf flessen Angel Champagne mee terug naar Los Angeles, met een gezamenlijke waarde van zo’n €12.000

Iets minder duur maar net zo gewaardeerd was het optreden van Berget Lewis, zangcoach van het populaire televisieprogramma X-Factor. Op de gastenlijst stonden verder BN-ers als Patty Brard en Estelle Gullit. Met zo’n line-up kan het niet anders dan een succes zijn geweest.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Lunchbox LP

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020