Excite

Kendall Jenner op vakantie met Harry Styles

  • © Getty Images
Kendall Jenner zou samen met haar ex-vriend Harry Styles op vakantie zijn op het Caribische eiland Anguilla. Daar werden het 20-jarige model en de 21-jarige zanger van One Direction namelijk afgelopen dinsdag gespot. De twee werden gefotografeerd in een restaurant op het eiland.

Volgens een andere bezoekster van het restaurant zou het voormalige stelletje daar ook aan het eten zijn. Vervolgens kwam de hele geruchtenmachine weer op gang, rondom de twee jonge beroemdheden. Overigens is het niet eens zeker dat de twee ooit een relatie hebben gehad; ze werden sinds november 2013 samen gespot, maar hebben nooit aangegeven dat ze ook echt een relatie hebben.

Woensdag werd ook bekend dat Kendall Jenner onlangs in het ziekenhuis is opgenomen vanwege oververmoeidheid. Haar werk en haar leven bleken haar op dat moment te veel te worden. Dat is ook niet gek; het model timmert hard aan de weg en heeft dit jaar veel grote shows gelopen. Daarnaast voegde zich bij de Victoria's Secret Angels.

Ook kreeg Kendall dit jaar in haar privéleven veel te verduren. Haar vader, atleet Bruce Jenner, besloot dit jaar als vrouw door het leven te gaan. Hoewel de hele familie Caitlyn helemaal accepteert, zal het niet makkelijk zijn geweest om om te gaan met deze verandering.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021