Excite

Kendra Wilkinson was stoned of dronken tijdens nachten met Hef

  • © Getty Images
Kendra Wilkinson was één ruim tien jaar terug één van de drie belangrijkste vriendinnen van Playboy-baas Hugh Hefner. Eerder vertelde ze al dat zij - net als alle andere meiden in het huis - seks had met de destijds 78-jarige Hugh. Nu vertelt ze dat ze dat alleen kon doen als ze heel erg dronken of stoned was. Kendra was zelf 18 toen ze introk in de Playboy Mansion.

Als ze dronken was maakte het Kendra, die 29 jaar oud en moeder van twee kinderen is, niet zoveel meer uit dat ze seks moest hebben met de toch al hoogbejaarde Hefner. Gelukkig duurde de 'sessies' met Hef nooit echt heel erg lang en zag ze het meer als werk dan als pleziertje.

Overigens wist Kendra ook niet helemaal waar ze aan begon toen ze in het huis ging wonen. "Hij vroeg me of ik één van zijn vriendinnen wilde zijn, en ik dacht: "Ik weet niet wat dat betekent, maar écht wel!" Ik woonde in het kleinste appartement dat er bestaat, met de lelijkste spullen en ik bad om iets dat me daar weg kon halen. Toen hij me vroeg voor het Playboy Mansion accepteerde ik meteen, maar ik wist niet dat seks er ook bij hoorde."

Dat dat ook 'part of the deal' was, merkte Kendra snel genoeg: "Hij vroeg of je mee naar boven wilde gaan en dat was het dan. Ik was 18 en hij was 78." Overigens zou seks hebben met Hef geen verplichting zijn; je mag er zelf voor kiezen. Wél zouden alle meiden in het huis seks met Hef hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021