Excite

Khloe Kardashian kan niet scheiden

  • © Getty Images
Het is inmiddels een jaar geleden dat Khloe Kardashian, het zusje van Kim, een scheiding aanvroeg van haar man Lamar Odom. Het is echter tot op heden niet gelukt die scheiding er ook daadwerkelijk door te krijgen, omdat Lamar verdwenen lijkt te zijn. Khloe heeft al maanden geen contact kunnen leggen met haar ex en hij lijkt voor haar compleet onbereikbaar te zijn.

De twee trouwden ruim vijf jaar geleden na een stormachtige romance van 30 dagen. Aan het huwelijk kwam echter een einde toen bleek dat Lamar Khloe voor de zoveelste keer bedrogen had en weer in oude slechte gewoontes vervallen was. Hoewel Lamar eerst dacht dat Khloe geen scheiding aan ging vragen, deed ze dat uiteindelijk toch. Nu weigert de basketbalspeler de benodigde papieren hiervoor te tekenen.

Zodra het indienen van de scheidingspapieren 12 maanden geleden is, kan Khloe op twee manieren doorgaan: ze kan de scheiding laten vallen en ze kan de procedure door laten gaan zonder dat de handtekening van Lamar nodig is.

In het afgelopen jaar heeft Khloe onder meer gedatet met French Montana, een rapper. Inmiddels heeft ze die relatie echter verbroken en aangegeven dat ze voorlopig even geen vriendje hoeft. In een interview vertelde ze dat ze gedacht had nu al getrouwd te zijn en kinderen te hebben. Nu het anders is gelopen, merkt ze dat ze gewoon even geen behoefte heeft aan een vriend, gezelligheid vindt ze veel belangrijker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021