Excite

Kim en Kanye verloofd

Please marry me!

Kim Kardashian en Kanye West hebben zich verloofd. De rapper ging voor zijn baby mama op de knieën in het bijzijn van hun vrienden en familie in een stadion in San Francisco, dat hij speciaal voor de gelegenheid had afgehuurd. Tevens huurde Kanye een strijkorkest in om zijn boodschap nog duidelijker over te brengen. Terwijl het orkest ‘Knock You Down,’ van West zelf, en de favoriet van Kardashian: ‘Young and Beautiful’ van Lana Del Rey speelde stond achter Kanye een groot scherm met de tekst “Please marry me!”.

Huwelijksaanzoek Kanye West

Volgens een van de orkestleden was het huwelijksaanzoekaanzoek van Kanye West emotioneel voor alle aanwezigen. “Kanye is echt een genie. Hij heeft dit allemaal geregeld. We zijn allemaal gevraagd om van tevoren onze mond te houden.” De moeder van Kim, Kris Jenner, was in ieder geval op de hoogte van het geplande huwelijksaanzoek. Voordat West zijn vriendin ten huwelijk vroeg, had hij Kris om haar dochters hand gevraagd.

Verlovingsring Kim Kardashian

Kanye West heeft voor zijn aanstaande kosten noch moeite gespaard. Dat blijkt ook uit de bijzondere verlovingsring die hij voor Kim kocht. Volgens het New York Daily News heeft de ring zo’n acht miljoen dollar gekost. Een expert vertelt in de krant: “de steen is heel zeldzaam. Er zijn maar een paar van dat soort stenen in de wereld.” De schatting werd gemaakt op basis van een foto van de ring die Kim op haar Twitter postte. Helaas werd de foto na een paar minuten alweer offline gehaald.

Realityshow

Kim Kardashian laat via Twitter wel weten dat ze de gelukkigste vrouw op aarde is met haar nieuwe verloofde. “Ik ga trouwen met mijn beste vriend,” schrijft ze. Voor de 33-jarige Kim is de trouwerij met Kanye alweer haar derde huwelijk. Kanye West trouwde nog niet eerder. Naar alle waarschijnlijkheid zal de trouwerij te zien zijn in de realityshow Keeping up with the Kardashians, net als het huwelijksaanzoek.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020