Excite

Kim Feenstra moet een boete betalen

Hollands Next Top Model winnares Kim Feenstra moet een boete van 400 euro betalen, omdat ze een vorig jaar een vrouw aanviel in discotheek Huize Maas in Groningen. Dit is bepaald door de rechter.

Het ging volgens de rechter om een typische kroegruzie. Kim Feenstra deelde de eerste klap uit. Volgens de 26-jarige vrouw waar Feenstra de ruzie mee had, werd ze met glas in haar gezicht geslagen.

Kim Feenstra won het televisieprogramma Hollands Next Top Model in 2007. Ze viel bij de kijkers al snel op, omdat ze vreemd praatte. Later bleek dit door een gehoorbeschadiging te komen. Kim won het programma, omdat ze volgens de jury de potentie had voor zowel de catwalk als de fotoshoots.

Sinds haar titel als ‘Hollands Next Top Model’ is ze meermaals in het nieuws geweest wegens slecht gedrag. In juli 2007 werd het model veroordeeld voor het stelen van een pinpas bij een man. In hetzelfde jaar doken er naaktfoto’s op van Kim, die gemaakt waren nog voordat ze 18 was. Ook waren er beschuldigingen dat Kim Feenstra als escortgirl gewerkt heeft. Dit heeft ze later bevestigd. Het is nooit bekend gemaakt of ze toen nog minderjarig was. Bij het programma ‘Jensen’ heeft ze toegegeven ooit eens een scooter gestolen te hebben. De ruzie in de discotheek kan nu aan dit lijstje worden toegevoegd.

Afbeelding: showbiznewz.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020