Excite

Kim Feenstra wil moeder worden

Model Kim Feenstra wil dolgraag een gezinnetje met haar man Michael Mendoza. ‘We zullen er niet te lang meer mee wachten,’ laat de 24-jarige Feenstra weten in een interview met tijdschrift Flair.

Ze zegt dat zij en haar echtgenoot vaak praten over gezinsuitbreiding, en dat ze samen graag een kindje willen. ‘Aan de andere kant beseffen we dat we in de bloei van ons leven zijn en willen we er nu alles uithalen wat kan. Ik zeg niet dat dat met kinderen niet lukt, het wordt alleen iets ingewikkelder.’

Het Nederlandse model beloofde Mendoza vorig jaar eeuwige trouw. De twee ontmoetten elkaar anderhalf jaar eerder op een feestje in de Amsterdamse Supper Club. Daar sloeg de vonk meteen over.

Niet iedereen had vertrouwen in de relatie. ‘Er zijn genoeg mensen die op dat moment tegen Michael hebben gezegd: 'Kim Feenstra, zou je dat wel doen?' Maar wat ik zo mooi vind aan Michael is dat hij zich daar niets van aangetrokken heeft. Hij heeft zijn best gedaan om mij beter te leren kennen. Te weten te komen wie ik echt ben. En hij heeft voor mij gekozen, ondanks alle bagage die ik met me meedraag,’ aldus Feenstra.

Het model vertelde verder dat ze het leven als model soms best eenzaam en onrustig vindt. Toch realiseert ze zich terdege dat ze erg gezegend is met haar baan. ‘Ik zie alles van de wereld. Ik voel me een gipsy, ik kan heel snel mijn draai vinden in andere landen.’

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020