Excite

Kim: Geen vrouwen backstage bij Kanye West

Nadat Kim Kadashian haar kersverse vriend rapper Kanye West tijdens hun verblijf in Londen behoorlijk heeft rond gecommandeerd, heeft de socialite alweer nieuwe regels opgelegd aan Kanye. Tijdens zijn tour met bevriende rapper Jay Z wil ze geen vrouwen backstage. Hoe Kanye dat gaat oplossen is nog de vraag, aangezien een groot deel van zijn vrienden en medewerkers, zoals kapsters en stylisten, uit vrouwen bestaat.

Gevoelige kant

Een ingewijde zegt: “Kim ziet hoe goed Kanye het kan vinden met andere dames, omdat hij een gevoelige kant heeft.” Door het aantal vrouwen backstage drastisch te verminderen, hoopt de realityster dat Kanye zijn beschikbare vrije tijd met haar doorbrengt en niet met vrouwen van zijn crew. Zo hoeft ze zich geen zorgen te maken over Kanye’s oog voor andere mooie dames, iets waar Kanye gewoonlijk geen doekjes om windt. Naar zeggen heeft de rapper al jaren een oogje op model Lara Stone, die overigens gelukkig is getrouwd met komiek David Walliams.

Schoothondje

Volgens Britse krant The Sun volgt Kanye Kims orders op als een mak schoothondje, omdat hij haar niet boos wil maken. Kim is al jaren Kanyes droomvrouw en hij is blij dat hij haar eindelijk zijn vriendin mag noemen. Het stel is sinds een maand samen en zijn vrijwel niet van elkaars zijde geweken.

Eigen backstage

Kim zal tijdens de tiendelige tour in het Verenigd Koninkrijk bij Kanye aanwezig zijn. Tijdens het eerste concert in de O2 Arena in Londen had ze zelfs haar eigen backstage ruimtes, waar ze met Kanye privé samen kon zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020