Excite

Kim Kardashian aangeklaagd door ex

Het was het showbizz huwelijk van 2011, maar na 72 dagen hield de liefde al op. Kim Kardashian had toch wat anders verwacht van het getrouwde leven dan de ruim twee maanden haar als 'vrouw van' opleverden. Haar ex-man Kris Humphries wil nu weten hoeveel Kim aan hun trouwerij heeft verdiend. Een rechter moet gaan bepalen of Kris inderdaad recht heeft op een deel van de opbrengst.

Bruiloft leverde fortuin op

De trouwerij afgelopen zomer leverde Kim Kardashian tonnen geld op, omdat ze de rechten voor foto’s en film verkocht. Hoeveel de realityster daarmee verdiend heeft is altijd onduidelijk geweest, ook voor Kris. Omdat het huwelijk al zo snel ten einde kwam, verdenkt hij zijn ex ervan enkel getrouwd te zijn voor het geld. Even meer omdat de basketballer, integendeel tot Kim, tijdens de scheiding nooit een geheim heeft gemaakt van zijn financiële situatie. Een bron zegt: “Kris heeft zijn afschriften laten zien, maar Kim loopt het enorm uit te stellen.”

Geduld is op

Het geduld van Kris Humphries is op, zeker nu Kim aankondigde de opbrengst van hun huwelijkscadeaus aan een goed doel te schenken. Volgens de regels heeft Humphries recht op de helft van de waarde van de cadeaus. “Kris wilde de kwestie eerst buiten de rechtbank oplossen, maar zijn zin is er af,” aldus een ingewijde. Een bron op de website Hollywood Life bevestigt dit: “Kris heeft tegen zijn advocaat gezegd dat hij kan stoppen met het proberen te treffen van een regeling met Kim. Het is zonde van de tijd. Kris is er klaar voor om deze hele zaak naar de rechter te brengen, en dat gaat hij doen ook.”

Ongeldig verklaren huwelijk

Kris hoopt met de rechtsgang het huwelijk ongeldig te laten verklaren, omdat Kim heeft gefraudeerd. Een bron zegt dat de hele familie van Kris inmiddels wordt meegesleept met het echtscheidingsdrama. Kris wil er voorgoed een punt achter zetten en hoopt dat de rechtsgang hierbij kan helpen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020