Excite

Kim Kardashian: baby buiten publiciteit

Geen publiciteit

Geloof het of niet, maar Kim Kardashian en Kanye West willen hun baby buiten de schijnwerpers laten opgroeien. Kim Kardashian, die groot is geworden door realitytelevisie, wil niet dat haar spruit in de publiciteit komt. De baby zal dan ook niet gaan deelnemen aan de realityserie ‘Keeping up with The Kardashians.’

Privéleven

Kim wil met de beslissing duidelijk maken dat haar kindje onderdeel is van haar privéleven. Vader Kanye West is overigens ook niet te zien in de realitysoap rond de familie Kardashian. Hij is ook niet van plan daar verandering in aan te brengen als zijn dochtertje is geboren.

Baby niet in realityserie

“Kim is bloedserieus over wat ze zei,” zegt een bron tegen Showbizspy.com. “Verscheidene keren heeft ze gezegd dat haar baby niet te zien zal zijn in de realityserie van de familie Kardashian.”

“Natuurlijk willen de producers niets liever dan dat ze net hetzelfde doet als haar zus Kourtney [red: haar twee kinderen Mason en Penelope zijn wel te zien in Keeping up with The Kardashians]. Het zou een boel kijkcijfers opleveren voor de serie, maar Kim weigert resoluut. Ze wil niet dat fans haar zien na de bevalling.”

Hoogste bieder babyfoto's

De moeder en manager van Kim, Kris Kardashian, heeft zich tot nu toe weinig aangetrokken van de wensen van haar dochter en Kanye West. Ze is op zoek gegaan naar fotografen die het meest willen bieden voor de eerste babyfoto’s van het eerste kindje van Kim. Ondertussen houdt Kim haar poot stijf. “Ook al weet ze dat het veel geld in het laatje zal brengen. Kanye verbiedt het haar,” meldt de bron. “Het zal wel veranderen met de tijd.” Roddelbladen zullen volgens de insider het voorrecht krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020