Excite

'Kim Kardashian bevalt op eerste kerstdag'

  • © Getty Images
Realityster Kim Kardashian gaat waarschijnlijk op eerste kerstdag bevallen van haar tweede kind met Kanye West. De ster heeft namelijk voor die dag een luxe kamer in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles afgehuurd, zo meldt roddelsite TMZ.

Volens bronnen zouden de artsen de geboortedatum naar voren hebben geschoven, waardoor de zoon van het koppel nu dus op eerste kerstdag geboren zal worden. Dit heeft vooral te maken met de aandoening waar Kim mee te maken heeft. Haar placenta groeit te ver in de baarmoeder en dat is gevaarlijk voor moeder en kind.

De artsen willen de baby nu op natuurlijke wijze laten komen, hoewel er altijd een kans is dat er toch voor een keizersnede gekozen moet worden. Als de bevalling niet voor de 25e december plaatsvindt, dan is de keizersnede vrijwel gegarandeerd.

Kim en Kanye hebben samen al een dochtertje, North. De zwangerschap verliep niet helemaal vlekkeloos en Kim gaf eerder al aan dat ze nooit weer zwanger wilde worden. Toen North er echter eenmaal was, veranderde de realityster van mening. Wel is de kans groot dat het bij twee kinderen blijft, omdat het zwanger worden en de zwangerschap voldragen vanwege Kim's aandoening erg moeilijk is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021