Excite

Kim Kardashian en Kanye West een setje?

Realityster Kim Kardashian is gespot met een zuigzoen in haar nek, nadat ze de nacht bij rapper Kanye West in het hotel had doorgebracht. Dit is het zoveelste teken dat de twee sterren wel eens een stelletje zouden kunnen zijn, nu ze steeds vaker elkaars gezelschap opzoeken. De geruchtenstroom kwam op gang toen zus Khloe Kardashian enige tijd geleden bekende dat Kim en Kanye zo’n leuk stel zouden zijn en dat een relatie al eens ter sprake is gekomen.

Jarenlange vriendschap

Kanye West en Kim Kardashian zijn al jaren goede vrienden, maar van een verkering is het nog nooit gekomen. De scheiding van Kim Kardashian eind vorig jaar maakt nu de weg vrij voor een romance. Volgens ingewijden is Kim bereid om in het diepe de duiken met Kanye: “Kim is klaar om het te proberen met hem”, aldus een insider. “Ze zijn al jarenlang de beste vrienden.”

Lied voor Kim

De geruchten rondom een eventuele relatie van de sterren komen precies op de dag dat Kanye zijn nieuwe nummer met de naam Theraflu uitbrengt, waarom hij omschrijft dat hij verliefd werd op Kim terwijl zij nog getrouwd was met haar ex Kris Humphries. De ex van Kanye deed al eerder uit de doeken dat haar relatie met Kanye strandde vanwege zijn gevoelens voor Kim.

Toekomst

Volgens Kim is er op dit moment nog geen sprake van een relatie, maar ze sluit niets uit voor de toekomst: “Je weet nooit wat de toekomst in petto heeft of waar mijn leven me naartoe zal leiden. Ik vind het nummer leuk!”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021