Excite

Kim Kardashian gaat helemaal uit de kleren voor realityshow

  • © Getty Images
Kim Kardashian gaat weer helemaal uit de kleren. Dit keer niet voor een tijdschrift, maar voor haar eigen realityshow. De realityster besloot tijdens een fotoshoot om alles uit te trekken en haar intieme delen alleen met haar handen te bedekken. Op deze manier was zoveel mogelijk van haar lichaam te zien. De fotoshoot wordt vertoond in de preview voor haar nieuwe show en zal ongetwijfeld veel kijkers trekken.

Daar is het de rondborstige brunette echter niet om te doen. Ze wil graag een aantal mooie foto's van zichzelf hebben, zodat haar huidige lichaam voor altijd op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Als ze namelijk weer zwanger zou worden, is de kans groot dat haar lichaam weer verandert. In dat geval vindt ze het prettig om wat foto's te hebben van hoe ze er op dit moment uitziet.

Tijdens de fotoshoot neemt Kardashian, die inmiddels getrouwd is met Kanye West en met hem een dochtertje heeft, verschillende gewaagde poses aan. Ook zorgt ze ervoor dat haar slanke lijn goed uitkomt. Na haar eerste bevalling heeft Kim er veel aan gedaan om weer in vorm te komen. Ze ging regelmatig naar de sportschool en lette goed op haar voeding.

Nu heeft ze echter weer plannen om opnieuw zwanger te raken en daarom zal ze weer afscheid moeten nemen van het lichaam waar ze zo hard voor heeft gewerkt. Overigens zijn deze foto's niet de enige foto's die Kim heeft van haar naakte lichaam; ze verscheen in de afgelopen maanden ook een aantal keer naakt in tijdschriften, waaronder het tijdschrift Paper. Hiervoor stond ze zelfs op de cover.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021