Excite

Kim Kardashian gaat trouwen

Alle mannen die de stille hoop hadden ooit nog eens met de mooie Kim Kardashian aan te pappen, hoeven geen moeite meer te doen: de dertigjarige schoonheid gaat trouwen met basketballer Kris Humphries.

Dat Humprhies een aanzoek zou doen, dat zag Kardashian allerminst aankomen. Ineens zat de 26-jarige basketbalspeler op één knie in de slaapkamer. "Ik schrok me kapot. Ik heb nooit gedacht dat dit me thuis zou overkomen. Ook het tijdstip was erg onverwacht," aldus de socialite tegen het blad People.

Geschokt of niet, Kardashian was wel degelijk blij met het aanzoek. Dat bleek wel uit het feestje dat zij later op de avond gaf voor intimi en familie. "Kris wilde geen groot feest, maar hij had voor de grap gezegd dat kleine paardjes best leuk zouden zijn," aldus Kardashian. "Mijn moeder bracht toen twee minipaardjes mee naar het feest, helemaal in glitter. Dat was ontzettend grappig."

Eerder zeiden goed ingelichte bronnen dat Kardashian deze relatie helemaal anders aan wilde pakken. "Kim is heel gelukkig met Kris en wil de relatie meer voor zichzelf houden dan met eerdere vriendjes," aldus een van hen tegen de website Radar Online. Wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Rubenstein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020