Excite

Kim Kardashian huilt over 72 dagen-durend huwelijk

Misschien niet het kortste huwelijk ooit, maar de vier maanden haalden Kim Kardashian en Kris Humphries niet, ondanks hun spectaculaire zomerbruiloft die miljoenen kostte. In de seizoensfinale van Kourtney & Kim Take New York is te zien hoe Kim Kardashian haar verdriet over het mislukte huwelijk uithuilt bij haar oudere zus Kourtney.

Moeilijke tijden

Kim jammert dat Kris op papier alles is waar ze ooit van droomde, maar dat het gevoel ontbrak dat bij echte liefde hoort. Ze heeft spijt van haar bruiloft in augustus en baalt dat ze tijd en geld van anderen heeft gebruikt om er vervolgens na 72 dagen al een punt achter te zetten. De realityster voelt ook voor haar ex-man: "Ik voel me verschrikkelijk dat hij van mij hierheen moest verhuizen en zijn leven moest veranderen. Ik ben verdrietig, ik voel met hem mee."

Mega bruiloft

Kim geeft toe dat haar gevoelens zijn veranderd sinds het enorme huwelijksfeest op 20 augustus vorig jaar. Tientallen bekende sterren waren aanwezig toen Kris en Kim elkaar de liefde verklaarden. Miljoenen zijn geïnvesteerd om er een echt sprookjeshuwelijk van te maken, zelfs de foto's waren opgekocht door het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. Nu huilt Kim, omdat ze niet kan omgaan met haar gevoelens: "Ik dacht dat ik op mijn dertigste getrouwd zou zijn, dat ik kinderen zou hebben. Maar ik heb gefaald."

Kritiek Snoop Dogg

Het verdriet van Kim Kardashian komt een dag nadat Snoop Dogg haar bestempelde als koelbloedig. Hij noemt Kris Humphries één van de vele slachtoffers van Kim: "Wedden dat ze binnen een maand een boek uitbrengt waarin ze uitlegt hoe je mannen moet belazeren? Je kunt van een hoer geen huisvrouw maken. Je moet niet proberen opnieuw het wiel uit te vinden."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020