Excite

Kim Kardashian koopt een splinternieuwe Ferrari

Het kan niet op voor Kim Kardashian. De Amerikaanse socialite was al de trotse eigenaresse van een Bentley en een Range Rover, maar kon het niet laten ook nog een Ferrari 458 Italia aan te schaffen. Geen rode, maar een hagelwitte bolide met een prijskaartje van maar liefst 350.000 euro.

Realityshow

Zelf zag de rondborstige Kardashian er overigens ook uit om door een ringetje te halen. Speciaal voor de gelegenheid had de dertigjarige Amerikaanse een blauwgrijze jurk aan met een grote, zwarte riem en bijpassende hoge hakken. Een beetje felgekleurde lippenstift maakte het plaatje compleet.

Na de auto betaald te hebben, reed ze met een zelfvoldane blik haar woonplaats Los Angeles in. Ze is daar net weer aangekomen na opnames te hebben gedaan in New York voor het tweede seizoen van haar reality serie Kourtney and Kim Take New York. Kim Kardashian werd bekend doordat ze haar privéleven liet vastleggen in de show Keeping Up With The Kardashians en ook de nieuwe realitysoap doet het blijkbaar goed genoeg voor een tweede seizoen.

Niet op de kleintjes

Het is niet duidelijk of de nieuwe Ferrari bedoeld is voor Kim zelf of dat ze hem cadeau doet aan haar kersverse echtgenoot Kris Humphries. Op 20 augustus 2011 stapten de twee in het huwelijksbootje. En dat het paar niet op een cent meer of minder kijkt, bleek wel uit de trouwring die de basketbalspeler aan Kim Kardashian cadeau deed. De glimmer zou bijna drie miljoen euro hebben gekost. Nog steeds maar half zo veel als de villa in Beverly Hills waarvan Kim de trotse eigenaresse is overigens.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021