Excite

Kim Kardashian niet welkom op Met Gala

Kim Kardashian was de opvallende afwezige op het jaarlijkse Met Gala. Hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour zorgde er persoonlijk voor dat Kim geen uitnodiging ontving voor het modefeest in het Metropolitan Museum of Art in New York. Het chique feest staat bekend als hét mode evenement van het jaar en volgens Wintour hoort Kim Kardashian daar niet thuis.

Haat en nijd

Volgens een bron was de reden niet meer dan enkel Wintours afkeer van de Kardashian zuster. “Anna haat Kim,” aldus een bron op de website Radar Online, “Waarom zou ze worden uitgenodigd? Het zijn alle grote sterren op de wereld en Kim hoort daar niet thuis.” Om het extra pijnlijk te maken voor de realityster was haar vriend Kanye West wel aanwezig. Zelfs met een kaartje van 25.000 dollar zou Kim nog niet worden toegelaten, zo beweert de bron. “Anna Wintour wil haar daar niet hebben. Ze zou ook nog liever doodgaan dan dat Kim onder haar bewind op de cover van Vogue komt. Zo lang Anna hoofdredactrice is, komt Kim niet in Vogue.”

Zaken

Kim Kardashian houdt zich vooralsnog buiten de discussie. De avond van het Met Gala werd Kim samen met haar zus Kourtney gespot in Los Angeles waar ze voor haar werk zou moeten zijn. De bron bij Radar Online gelooft het niet: “Kim en haar mensen zullen zeggen dat ze geen uitnodiging hebben ontvangen omdat ze voor zaken in LA was, maar dat is een leugen. Kim zou er alles voor over hebben om hier tussen de A-lijst sterren te zitten.”

A-lijst

De bekende sterren die wel bij het jaarlijkse Costume Institute Gala waren onder andere actrices Gwyneth Paltrow en Carey Mulligan, topmodel Doutzen Kroes en sterren uit de muziekwereld zoals Beyoncé en haar man Jay Z, Rihanna en Mick Jagger. Ook bekende ontwerpers waren van de partij, zoals Marc Jacobs en Zac Posen. De avond leverde uiteindelijk 11,5 miljoen dollar op voor het goede doel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021