Excite

Kim Kardashian nog steeds overhoop met ex

Kim Kardashian mag dan zwanger zijn van Kanye West, haar problemen met haar ex Kris Humphries zijn verre van over. Entertainmentwebsite TMZ ontdekte dat de staat Californië automatisch aanneemt dat de man van een getrouwde vrouw de vader is van het kind. En Kim Kardashian is nog steeds getrouwd met Humphries.

Officiële vader

De enige manier om Kanye wel de officiële vader van de baby te laten worden, is door met “duidelijk en overtuigend bewijs” te komen dat Humphries niet de vader is. Heel moeilijk zal dit waarschijnlijk niet worden, omdat het kindje van Kim en Kanye verwerkt is tijdens hun romantische tripje naar Rome. Bovendien hebben de twee ex-geliefden Kim en Kris elkaar nauwelijks gezien buiten de rechtszaal.

Scheiding

West maakte afgelopen zondag bij een concert bekend dat zijn vriendin zwanger van hem is. De rapper en realityster zijn sinds april van vorig jaar een stelletje. De baby zal waarschijnlijk in juni het levenslicht zien. Tegen die tijd zijn Kim en Kris Humphries waarschijnlijk op papier uit elkaar, maar erg zeker is dat nog niet. De rechtszaak rondom de scheiding loopt inmiddels al meer dan een jaar.

Walgelijk

Volgens bronnen vind Kim het afschuwelijk dat de scheiding met Kris Humphries zo lang op zich laat wachten. “Het zou goed kunnen dat Kim en Kris nog steeds getrouwd zijn als haar kindje geboren wordt en dat vindt ze een walgelijk idee,” vertelt een bron. “Kris houdt niet op tot ze het huwelijk nietig laat verklaren en ze toegeeft dat het allemaal nep was. Maar Kim is dat niet van plan, want ze is bang dat het haar merk kan beschadigen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020