Excite

Kim Kardashian samen met ex Halle Berry?

Het lijkt erop dat Kim Kardashian na haar breuk met Reggie Bush alweer een nieuwe liefde gevonden heeft. De brunette werd al een aantal keer aan andere mannen gelinkt, maar tot nu toe werden die relaties altijd ontkend. Kim is nu in ieder geval gespot met Gabriel Aubry, de ex van Halle Berry. En de twee leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.

De twee zouden al een paar keer met elkaar uit zijn geweest en kunnen het erg goed vinden. Deze week waren ze samen te zien op de tribune bij een wedstrijd van de Los Angeles Lakers. Helemaal romantisch was het niet; Kim had ook haar moeder, Kris, meegenomen. Dat weerhield haar er echter niet van om toch wat flirterig om te gaan met de Aubry.

Volgens ingewijden zou Kim volop hebben genoten van haar vrijgezellenleven in New York, maar vond ze het nu tijd om weer terug naar LA te gaan, om daar gewoon weer een vaste vriend te zoeken. Kim staat er om bekend dat ze meestal vrij lange relaties heeft. Ze trouwde met (en scheidde van) haar eerste grote liefde en had daarna nog een aantal relaties die ook meestal meerdere jaren duurden.

Aubry en Halle Berry gingen in april van dit jaar uit elkaar. Ze hebben samen een dochter van 2, Nahla. De scheiding zou vooral op initiatief zijn geweest van Halle. Het blonde model is in ieder geval goedgekeurd door zussen en moeder Kardashian/Jenner: ze hebben hem al ontmoet en zijn helemaal weg van Aubrey.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kalumba2009

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021