Excite

Kim Kardashian wil gezin starten met Kanye West

Socialite Kim Kardashian is klaar om en gezin te starten met haar geliefde Kanye West. In de Amerikaanse ochtendshow The View vertelde Kim dat ze toe is aan kinderen. Kanye West is volgens de socialite de perfecte vader voor haar kroost. Kim noemt Kanye de “perfecte match” voor haar. “Kinderen zijn echt iets wat ik wil, ik denk dat ik dat al lang wilde.”

Kinderwens op Twitter

Om haar verhaal kracht bij te zetten postte Kim op Twitter een gesprek met haar moeder, waaruit Kim kinderwens nog een keer naar voren komt. Kim twitterde: “Mam: wil je koffie? Ik: Ja graag. Mam: hoe wil je hem? Ik: half koffie, half melk. Zorg gewoon dat de kleur eruitziet als de huidskleur van mijn toekomstige baby.”

Problemen met exen

Kim Kardashian liet eerder al weten een toekomst te zien met producer en rapper Kanye West, met wie ze inmiddels zes maanden samen is. Op dit moment heeft haar geliefde echter iets anders aan zijn hoofd dan Kims kinderwens. Kanye West probeert namelijk koste wat kost het uitlekken van sekstapes te voorkomen, die hij jaren geleden opnam met een dubbelganger van Kim Kardashian. Kim ligt zelf nog in een vechtscheiding met Kris Humphries. Humphries beschuldigt Kim ervan nooit met de juiste bedoelingen te zijn getrouwd. Kim zou het huwelijk alleen voor het geld hebben afgesloten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020