Excite

Kim Kardashian zoent Cristiano Ronaldo

Voetbalster Cristiano Ronaldo kan weer een verovering bijschrijven op zijn lijstje. Zo zou hij nu zoenend gespot zijn met Kim Kardashian, bekend van Keeping Up With The Kardashians. Kim is net een paar weken vrijgezel.

Het stel werd gesignaleerd toen Kim Cristiano tijdens een Real Madrid wedstrijd kwam bekijken. Ze bleek ontzettend onder de indruk te zijn van de voetballer en ging na de wedstrijd een hapje met hem eten. Ooggetuigen wisten later te vertellen dat de twee niet van elkaar af konden blijven; ze waren continu aan het knuffelen en zoenen.

Na dit gezellige etentje hield de avond nog niet op. Toen Cristiano in de auto naar huis vertrok, volgde Kim hem in haar auto, om vervolgens een aantal uren in zijn villa te verblijven.

Voor Kim zal de aandacht van de voetbalvedette een welkome afwisseling zijn. Zij zag haar relatie met sporter Reggie Bush op de klippen lopen, omdat ze beiden weinig tijd voor elkaar hadden. Bovendien gingen er geruchten dat Reggie Kim bedroog. En hoewel zus Khloe liever had dat Kim nog even vrijgezel bleef, past Cristiano natuurlijk wel prachtig in de familie; hij mag wat lichter zijn dan Reggie, maar is ook sportief en weet bovendien veel van mode.

Reggie zal in ieder geval niet wakker liggen van deze ontluikende romance; hij was deze week al aan het feesten met Paris Hilton.

Afbeelding: Flickr account Damian Morys Foto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020