Excite

'Kim Kardashian zwanger van een zoon'

  • © Getty Images
Met alle aandacht voor de 'coming out' van Bruce Jenner, die tegenwoordig door het leven gaat als Caitlyn Jenner, zou je bijna vergeten dat realityster Kim Kardashian weer zwanger is. En volgens Amerikaanse media zou de vrouw van Kanye West dit keer in verwachting zijn van een zoon. De twee hebben al een dochtertje, North.

De zwangerschap werd bekend gemaakt in het programma Keeping Up With The Kardashians. Daarin was ook te zien dat Kim behoorlijk wat moeite moest doen om zwanger te raken. Eerder hadden artsen haar al verteld dat de kans dat ze ooit nog een tweede kindje zou krijgen heel klein was, vanwege een probleem met haar baarmoeder. Een drama voor Kim, die het liefst een heel groot gezin wil met Kanye.

Inmiddels is de realityster dus wél zwanger en zowel zij als Kanye zijn daar erg blij mee. Met name Kanye kan niet wachten tot zijn zoon er is. Hij ziet een zoontje echt als een erfgenaam. Overigens wil dat niet zeggen dat hij niet blij is met North, die ook wel Nori genoemd wordt: dat is echt zijn prinsesje. Kim heeft altijd al een jongetje en een meisje willen hebben, zo vertelde een vriendin van haar. Ook die droom komt nu uit.

Bij de vorige zwangerschap had Kim zoveel last van zwangerschapskwaaltjes, dat ze toen ook aangaf dat het waarschijnlijk bij één kindje zou blijven. Nu denkt de donkerharige schone er toch anders over. Ook bij deze zwangerschap zijn er vaak dagen waarop ze haar bed nauwelijks uit kan komen van de misselijkheid, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Het is het haar allemaal helemaal waard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021