Excite

Kinderbescherming op huisbezoek bij Mariah Carey

Mariah Carey en haar echtgenoot Nick Cannon hebben bezoek gehad van de kinderbescherming. De kersverse ouders werden geïnspecteerd, omdat een bezorgde ouder een klacht had ingediend over het stel.

Toen de inspectie plaatsvond, lag Mariah nog in het ziekenhuis. Bij de kinderbescherming zou een melding binnen gekomen zijn van iemand die aangaf dat Mariah verdovende middelen zou gebruiken, terwijl ze haar pasgeboren tweeling ook borstvoeding geeft. Cannon zegt in een interview dat hij eerst dacht dat het om een grapje ging en dat het fotografen waren die probeerden de eerste foto’s van de tweeling te scoren. Nadat hij de identiteitsbewijzen van de twee mannen had na laten trekken, bleken het daadwerkelijk inspecteurs van de kinderbescherming te zijn.

Gelukkig bleek het allemaal te gaan om een misverstand, dat vrij snel uit de wereld geholpen kon worden. Mariah had namelijk van een verloskundige de tip gekregen om met enige regelmaat een speciaal biertje te drinken. Dat zou bevorderlijk zijn voor de borstvoeding. Nadat bleek dat het hierom ging, hebben de inspecteurs hun excuses aangeboden aan Cannon en zijn vrouw.

Mariah beviel afgelopen week van een tweeling, nadat ze eerder al een miskraam had gehad. De twee kinderen, een jongen en een meisje, waren helemaal gezond. Mariah moest nog even in het ziekenhuis blijven om weer aan te sterken.

Afbeelding: Flickr account ricardoalvarez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020