Excite

King of Pop neemt straks afscheid

Honderdduizenden fans zijn al in Los Angeles aangekomen voor de herdenking van Michael Jackson. 8750 fans wonnen een kaartje via een loterij op internet, sommigen probeerden probeerde het felbegeerde kaartje verder te verkopen voor prijzen tot 2500 euro. Jackson zelf wordt een paar uur voor de "grootste show aller tijde" begraven in besloten kring.

Wie er zal optreden op de herdenking, werd door de familie geheimgehouden. Wel lieten ze weten dat er Mariah Carey, Jennifer Hudson, Diana Ross, Stevie Wonder en Paul McCartney zouden kunnen zijn. Veiligheidsdiensten worden in paraatheid gebracht, want ook al liet de politie weten dat fans zonder kaartje beter niet kunnen komen, duiden de overvolle vliegtuigen en hotels aan dat veel fans toch een kansje wagen.

Volgens de Britse Telegraph, zal Shaheen Jafargholi in elk geval wel optreden vanmiddag. De 12-jarige werd beroemd met een nummer van de Jackson 5 in de talentenshow Britain's Got Talent. Volgens dezelfde krant zal aan de lijst artiesten ook Lionel Ritchie, Smokey Robinson en Usher toegevoegd worden.

De herdenking zal live op internet en televisie uitgezonden worden in vrijwel alle landen. Het spektakel begint om 5 uur vanavond Nederlandse tijd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018