Excite

Kings of Leon nemen het er van... op de golfbaan

Ze waren het grote succes van 2009. De Kings of Leon bestaat al veel langer dan vorig jaar, maar het album Only By The Night was hun grote doorbraak. De band uit Tennessee bleek ineens een enorm commercieel succes, na voorheen vooral een trouwe schare fans en de critici achter zich te hebben gekregen. Maar nu het succes eenmaal daar is, pakken de rockers even hun rust op de golfbaan.

Sterker nog, insiders vertellen de mannen van Kings of Leon meer op de golfbaan staan dan in de studio zitten. Terwijl er toch beloofd was dat er in 2010 een nieuw album van Kings of Leon zou verschijnen. Caleb, Nathan, Jared en Matthew Followill staan echter meer met een golfclub in de handen dan met muziekinstrumenten. Vooral drummer Nathan en zanger Caleb schijnen goed overweg te kunnen op de golfbaan. Maar goed, beiden houden dan ook regelmatig stokjes en microfoonstandaards in de handen.

Buiten het feit dat het album en de tour een groot succes was in 2009, hebben de Kings of Leon ook nog een kledinglijn gelanceerd. Dus het geld stroomt vanzelf wel binnen. Het kledingmerk van Kings of Leon is overigens wel peperduur. Een simpel shirt gaat voor bijna 100 euro en een leren jack kost al snel meer dan 1000 euro. Dat is natuurlijk makkelijk verdiend door de Amerikaanse rockers. Hopelijk belonen ze al deze inkomsten en luxe met een prachtig album in 2010.

Afbeelding: Flickr, alterna2

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020