Excite

Kirsten Dunst houdt van stripclubs

Het onschuldige uiterlijk van Kirsten Dunst verraad niets over haar wilde kant. De Spiderman-actrice houdt er namelijk van om stripclubs te bezoeken. Dat gaf Kirsten toe in The Tonight Show, waar ze was om haar nieuwste film “Bachelorette” te promoten. “Ik ben verzot op stripclubs!”, aldus de blonde actrice.

Leukste opnamedagen in stripclub

Het is Kirsten niet te doen om de stripteases of de paaldanseressen. Dunst gaat speciaal voor het eten naar de nachtclubs. Waar de favoriete scènes van Kirstens laatste film “Bachelorette” zijn opgenomen kan dan ook geen verassing zijn: “Een van de leukste opnamedagen was ongetwijfeld in Scores, de stripclub“.

Sushi en lamskoteletten

Kirsten omschrijft dat de paaldanseressen ontzetten goed zijn in dansen, maar misschien nog wel beter werk verrichten in de keuken. “Het was echt verschrikkelijk lekker”, zegt Kirsten die er nog steeds een beetje in de ban van de culinaire hoogstandjes was. “We kregen sushi en lamskoteletjes.” Ook Kyle Bornheimer, haar tegenspeler in de film, was ondersteboven van het lamsvlees: “Hij zei me dat het de allerbeste lamskoteletten waren die hij ooit gegeten had.”

Smoes

De beste smoes om een stripclub te bezoeken lijkt dus nu het eten te zijn. Sushi en lamskoteletten worden in ieder geval door Kirsten Dunst van harte aanbevolen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020