Excite

Kist Michael Jackson was leeg

Gutteguttegut, wat blijft Michael Jackson de gemoederen bezig houden. De King of Pop is na zijn dood veranderd in de King of Media. Veruit de meeste nieuwsberichten gaan over zijn dood of over zaken daaromtrent. Simpele feitjes, die nooit het nieuws zouden hebben gehaald als hij nog leefde, lijken nu wereldnieuws te zijn. Hieruit blijkt de grootheid van de popster. Ook wordt er nog veel geld verdiend aan Michael Jackson merchandise. Zo gaan de shirts die voor de vijftig 'This Is It'-concerten in Londen waren ontworpen als zoete broodjes over de toonbank. Deze shirts, en andere merchandise, worden namelijk nog gewoon verkocht.

Doodgaan blijkt opnieuw de beste marketingcampagne die een artiest kan voeren. Maar het heeft ook een nadeel. Een hoop nare geruchten en roddels komen nu in de media terecht. Zo zouden de kinderen van Michael Jackson gevaar lopen. Joe Jackson, de vader van Michael, zou namelijk nogal losse handjes hebben als het gaat om de kinderen Prince en Paris. Moeder Debbie wil haar kroost het liefst zo ver mogelijk weg houden bij opa Joe, die intussen de dood van zijn wereldberoemde zoon gebruikt om zijn eigen platenlabel te promoten. Zo blijkt de erfenis waar om gevochten wordt ook gewoon te bestaan uit kinderen.

Ook vrij opzienbarend is het nieuws dat de kist van Michael Jackson tijdens de herdenkingsdienst waarschijnlijk leeg was. De popster zou daarvoor al gecremeerd zijn, namelijk. Dat heeft een vriend van Michael Jackson verklapt aan een roddelblad. De as van de superster zou zijn uitgestrooid over de ranch Neverland, waarna er een lege kist naar de herdenkingsdienst gereden werd. Zo blijft Michael Jackson de gemoederen bezig houden en blijven de bizarre berichten over de grootste popster ooit de mensheid bezig houden.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020