Excite

Kledinglijn voor Johan Derksen

Johan Derksen gaat zijn collega sportverslaggever Humberto Tan achterna. Derksen krijgt namelijk een eigen kledinglijn. De carrièreswitch komt als een verrassing. De hoofdredacteur van Voetbal International werd namelijk door mannenblad Esquire in 2005 nog benoemd tot slechtst geklede man van Nederland.

Rock ‘n roll

In de collectie van Johan Derksen zal vooral de ‘rock ’n roll kant’ van de oud-voetballer naar voren komen. Die rock en roll look is niet bij iedereen populair. Zo is mevrouw Derksen ook bepaald geen liefhebber. “Mijn vrouw schudt regelmatig haar wijze hoofd als ik 's morgens met kanariegele of vuurrode schoenen naar mijn werk ga. Dat is de rock 'n roll in mij,” zegt Derksen. Op welke manier de rock en roll invloeden terug gaan komen in de kleding is nog niet bekend.

Mening

Johan Derksen vindt het niet erg dat alle mode-kenners binnenkort zijn kleding zullen beoordelen als ontworpen door de slechtste smaak van 2005. “Ik heb een mening over alles en iedereen, dus ik ben de laatste die mag piepen als anderen van mening zijn dat ik de slechtste kledingsmaak van Nederland heb.”

Webshop

De kledingcollectie van Johan Derksen zal bestaan uit 300 dassen, blazers en shirts die in beperkte oplage beschikbaar zullen zijn. De webshop die de kleren aan de man gaat brengen is op dit moment nog niet officieel gelanceerd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019