Excite

Kledingmerk zoekt Gaga look-a-like

Als jij enorm op Lady Gaga lijkt dan krijg jij van CoolCat de kans om daar prijzen mee te winnen. Het kledingmerk organiseert namelijk de 'Lady Gaga Look-a-Like Contest 2011’ en zoekt naar kandidaten.

Fans van de zeer populaire zangeres uit New York kunnen laten zien wie de megaster het best, mooist of mafst kan imiteren. De winnaar, en daarmee de ultieme Lady Gaga look-a-like, wint de speciale Lady Gaga kledinglijn uit de CoolCat collectie, een boek over Gaga in gelimiteerde oplage, een speciale vinylversie van het laatste album Born This Way! en een limited edition Lady Gaga pakket met een door de zangeres zelf gesigneerde poster.

Zowel meiden als jongens kunnen zich opgeven op de website van CoolCat. Het aantal deelnemers aan de contest, die op 16 juni van 19:00 tot 20:30 uur wordt gehouden in de CoolCat store in Amsterdam, is beperkt. Je moet er dus snel bij zijn om mee te kunnen doen.

Alle deelnemers moeten tijdens de wedstrijd hun extravagante looks aan een jury tonen, die onder meer bestaat uit CoolCat oprichter Ronald Kahn en hiphopchoreograaf Shaker. Alle deelnemers worden in hun outfit gefotografeerd en krijgen een professionele Gaga-foto mee naar huis. Niemand verlaat de avond dus met lege handen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Christine Gervais

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020