Excite

Kleinzoon Maradona heeft talent

Als je vader Sergio Aguero, en je opa Diego Maradona heet, ben je geboren om te voetballen. Dat doet de kleinzoon van levende legende dan ook. Hij is nog geen twee jaar oud maar trapt al een aardig balletje met zijn vader. De spits van Atletico Madrid is getrouwd met de jongste dochter van Diego Maradona; Giannina.

De jongste telg heet Benjamin. Met zijn 22 maanden oud zou je verwachten dat hij nog niet met voetbal bezig is. Niks is minder waar. Op een home-video van de voetbalfamilie is te zien hoe vader Sergio zijn zoon Benjamin de fijne kneepjes van het vak bij brengt. Benjamin heeft al een hele aardig schot in zijn kleine beentjes.

Ook schaaft Sergio de techniek van zijn zoon bij. Met een kleine basketbal onder de voet toont Benjamin al een betere balbeheersing te hebben dan menig ouder kind. Al zou het joch wel eens blessuregevoelig kunnen zijn. Op de video is te zien hoe Sergio zijn zoon een massage geeft nadat hij zich zogenaamd geblesseerd heeft.

Clubs die nu al geïnteresseerd zijn in het talentje vissen achter het net. Toen bekend werd dat de dochter van Maradona zwanger was, bood de club van vader Aguero het ongeboren kind een contract aan. De voorzitter van Atletico Madrid, Enrique Cerezo, liet destijds met een knipoog weten dat Benjamin de jongste aanwinst van de club in de geschiedenis was.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020