Excite

Knallende prijs voor Deal or No deal

Het televisieprogramma Deal or No Deal van RTL5 is een leuke manier om geld te winnen. Binnenkort zal er een winnaar zijn die 250.000 euro met het spelletje wint. Dit is het hoogste bedrag dat je kunt verdienen en het is in Nederland nog nooit eerder voorgekomen dat iemand zo’n hoge prijs wint in Deal or No Deal.

Tot nu toe was de hoogste prijs in het programma 100.000 euro. Dit record wordt dus binnenkort verbroken op televisie. Wanneer de uitzending precies is en wie de prijs heeft gewonnen is nog afwachten.

In het televisieprogramma van RTL5 moet de kandidaat een doos uitkiezen met daarin een geldbedrag en vervolgens dozen openen van de andere mensen. Af en toe krijgt de kandidaat een bod van de bank. Met dit bod hoopt de bank de doos over te kunnen kopen. Hij mag dan beslissen of hij het bod aanneemt (Deal) of het bod afwijst (No deal). Hoe lager de bedragen zijn van de dozen die je opent, hoe groter de kans is dat je eigen doos een leuk bedrag heeft en hoe hoger en bod van de bank is.

Deal or No Deal wordt in meer dan 25 landen gespeeld. Eerder was het spel ook te zien in Miljoenenjacht. De bedragen hierbij waren hoger dan bij het spel Deal or No Deal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020