Excite

Komt een vrouw bij de dokter in première

Vanavond is het zover. Dan gaat de eerste speelfilm van Reinout Oerlemans in première. Het is de verfilming van het boek 'Komt een vrouw bij de dokter' van Kluun. Ongetwijfeld wordt het een gigantisch succes voor het debuut van Oerlemans als regisseur, want het boek was al waanzinnig populair. Vooral veel vrouwen zullen de film willen zien over de polygame Stijn. Maar helemaal kritiekloos komt Oerlemans er niet vanaf.

Veel mensen vinden het oneerlijk dat Oerlemans even snel van loopbaan wisselt, regisseur wordt en gelijk zo'n kansrijk project in de schoot geworpen krijgt. Reinout Oerlemans heeft na zijn rol als Arnie namelijk flink veel geld verdiend als producent van televisieprogramma's, maar richt zich ineens op het maken van films. Het Steven Spielberg-baardje heeft hij zich al aangemeten. Omdat Oerlemans al wat centjes had, kon hij gelijk de rechten kopen van de bestseller van Kluun en zo zichzelf meteen vooraan zetten in de race om de beste Nederlandse film van 2009.

Vanavond gaat de film in première in Tuschinski in Amsterdam. Barry Atsma (Stijn), Carice van Houten (Carmen) en Anna Drijver (Roos) zullen daarbij aanwezig zijn. Ook Dinand Woesthoff, die de muziek schreef en net als hoofdpersoon Stijn zijn vrouw verloor aan kanker, zal over de rode loper wandelen. Verder zullen een hoop prominente BN-ers bij de film aanwezig zijn. De gewone man vrouw kan overigens van speciale acties gebruik maken bij de bioscopen in het land, waarbij er een hele Ladies Night is opgezet rond de film. Inclusief goodie bag!

Afbeelding: Rotterdammagazine.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020